Gmina Lubawka

Biuletyn Informacji Publicznej

2. Informace o pokroku v projektu ze dne 22.08.2009

Informace o pokroku v projektu ze dne 22.08.2009

 

1. Stavební práce

- Dne 27. května 2009 Obec Lubawka vyhlasila veřejnou soutěž na výběr vykonavatele stavebních prací.

Předmětem objednávky byly práce spojene s modernizací objektů, které využívají Sbory dobrovolných hasičů v Lubawce a výměna dveří v sídle SDH v Opawě.

- Dne 22. června 2009  se konalo otevření obálek s nabídkami (fotodokumentacje), došly celkem 2 nabídky.

- Ve veřejné soutěži zvítezila firma: Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe „JANEX” z Kamienné Góry a dne 17. července 2009 uzavřeno smlouvu na stavební práce. Práce potrvají do 15. června 2010.

- Stavební dohled zajšťuje firma: Zakład Usług Techniczno – Budowlanych „MAK-TECH” Adam Makaś z Kamienné Góry.

 

2. Dodávky:

- Dne 9. června 2009 Obec Lubawka vyhlasila veřejnou soutěž na dodávky. Předmětem objednávky byla dodávka dvou, stejných, hasičských furgonů přímo z továrny, pro účely Sborů dobrovolných hasičů v Opawě a v Okrzeszyně. Objednávající přesně určil požadavky, které musí splnit dodávané hasičské stříkačky.

- Otevření obálek s nabídkami se konalo dne 26. června 2009 (fotodokumentacje), došla jedna nabídka a splňovala všechny stanoveny požadavky.

- Smlouvu na dodávky uzavřeno dne 20. července 2009. Objednávka má být realizována ve lhůtě do 15. října 2009.

 

3. „Měkké” aktivity:

Dne 30. května 2009 se konala společná hasičská cvíčení. Cvíčení spočívala v hašení požáru, který vznikl v Radnici v Lubawce. Cvíčení se zúčastnily mj. Sbory dobrovolných hasičů z Obce Lubawka a Hasičské družiny z České republiky.

Cílem cvíčení bylo:

- kontrola závazných procedur i zavédení praktických metod řízení a spolupráce během záchranné akce v případě požáru v cetru města,

- zdokonalování dovednosti řízení pododdíly, a také zásad spolupráce Hasičského záchranného sboru se Sborem dobrovolných hasičů a z Hasičskými družiny z České republiky (fotodokumentacje).

drukuj
metryka
historia zmian